Marmer en granietbedrijf - Amant NV - Natuursteen op maat.

 
 
 
 

Algemene Voorwaarden

Amant NV zet zich in voor het beschermen en respecteren van uw privacy. Dit privacybeleid legt uit hoe wij uw informatie verzamelen, gebruiken en beschermen wanneer u onze website https://amantnv.be, of juststone.eu bezoekt en ons contactformulier, offerte aanvraag formulier of de JustStone Kitchen Planner gebruikt.

1. Aanvaarding van de voorwaarden

Door toegang te krijgen tot en gebruik te maken van de website van Amant NV (de "Website"), gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, verzoeken wij u de Website niet te gebruiken.

2. Gebruik van de Website

De Website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. U stemt ermee in de Website alleen te gebruiken voor wettige doeleinden en op een manier die geen inbreuk maakt op de rechten van, beperkt of verhindert het gebruik van de Website door derden.

3. Intellectuele eigendomsrechten

Alle inhoud op deze Website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, grafische afbeeldingen, logo's, pictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is eigendom van Amant NV of zijn contentleveranciers en wordt beschermd door internationale auteursrechtwetten.

4. Gebruikersinhoud

Bezoekers kunnen geen inhoud plaatsen op de Website. De Website dient uitsluitend ter verstrekking van informatie over de producten en diensten van Amant NV.

5. Beperkingen van aansprakelijkheid

De Website en de inhoud ervan worden geleverd "zoals ze zijn" en Amant NV geeft geen garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, inclusief maar niet beperkt tot de impliciete garanties van verhandelbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel of niet-inbreuk. Amant NV is niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van, of het onvermogen om de Website te gebruiken.

6. Wijzigingen in de voorwaarden

Amant NV behoudt zich het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om deze pagina regelmatig te controleren op wijzigingen. Uw voortdurende gebruik van de Website na de bekendmaking van wijzigingen zal betekenen dat u deze wijzigingen accepteert en ermee instemt.

7. Toepasselijk recht

Deze voorwaarden worden beheerst en ge├»nterpreteerd in overeenstemming met de wetten van Belgi├ź. U stemt ermee in dat de rechtbanken in het arrondissement Gent exclusieve bevoegdheid hebben om eventuele geschillen die voortvloeien uit of verband houden met het gebruik van de Website te beslechten.

8. Contactinformatie

Als u vragen heeft over deze Algemene Voorwaarden, neem dan contact met ons op via:

  • Amant NV
  • Zwedenstraat 7, 9940 Evergem
  • +3292235483
  • info@amantnv.be